Statistiky oblíbenosti před Covidem

     U našich teambuildingových aktivit se dnes ohlédneme za oblíbeností jednotlivých aktivit a preferovaných lokalit našich zákazníků.
Jelikož děláme pro klienty teambuildingy od A po Z včetně afterparty, musíme rozdělovat na celodenní aktivity/atrakce a samostatně i na zajištění večerního vyžití klientů. V celodenních aktivitách u nás dominují soutěže v lese jako je např. "Souboj mozků", "Hra s čísly" (vše v náhledu záložka aktivity/atrakce). Z vodních aktivit je to bezpochyby "Stavba voru”, kde je do akce zapojen celý tým, dále pak “Sbíraní barelů”. U večerních aktivit je to nestárnoucí "Mobilní casino", které je možno využít na mnoho způsobů. Pro řadu klientů jsme zajišťovali od roku 2019 i virtuální realitu v podobě mořského světa nebo i pro odvážnější horor koutky a stále oblíbený tetris. Nesmíme zapomenout i na automobilové simulátory, které skvěle doplňují hudební podkres večerní party. Když se podíváme na technologicky nejzajímavější záležitosti v podobě objednávek, tak vedou naše "Electric Perfect Go Cart” do kterých jsme investovali v roce 2019 a byl to správný tah. Následuje slalom na hoverboardech a Seqway vozítka.
    Když se podíváme historicky na využití a oblíbenost našich hotelů (teambuildingy a teambuildingové tématické programy), tak se v popředí drží tři hotely. Statistiky samozřejmě nejsou úplně přesné, protože je rozdíl jestli vezete na akci 150-300 účastníků a nebo jestli cca 50-100. Menší skupiny využívají především hotely s nižší kapacitou, aby mohli obsadit ubytování pouze z vlastních řad. Tady je v popředí například hotel sítě EA Kraskov a Hotel Monínec. Pokud se ale podíváme na větší hotely, tak v první trojce najdeme hotely ze sítě Orea - Resort Devět Skal, Hotel Sklář a unikátní wellness hotel Frymburk, který nabízí k dnešnímu dni asi nejhezčí zázemí pro wellness a vodní radovánky. K dnešnímu dni máme pro klienty k dispozici okolo 20-ti kvalitních hotelů pro naše teambuildingové aktivity a programy.
    Další oblíbenou věcí našich klientů je záznam/vzpomínka nejen v rámci fotografií, ale především pomocí kamer. U všech programů zajišťujeme dokumentace a záznamy prostřednictvím Go Pro Cam., což účastníkům zajišťuje skvělou vzpomínku i dlouho po akci. Pro nás jako organizátory teambuildingů je to pak bezvadná věc jak ukázat potencionálním partnerům o co se přesně jedná a jaký je z toho výstup. Účastníkům standardně připevňujeme kamery přímo na tělo či přilbu a tím videozáznamy z akcí posouváme na jiný level.